Opis
Skład:
- filet z tuńczyka 60%,
- wywar z tuńczyka,
- substancje mineralne,
- nasiona babki płesznik 0,1%.
Składniki analityczne:
- białko surowe – 14%,
- tłuszcz surowy – 3%,
- popiół surowy – 1%,
- włókno surowe – 0,3%,
- wilgotność – 81%,
- wapń – 0,3%,
- fosfor – 0,25%.
Dodatki: dodatki dietetyczne/kg:
- Witamina D3 – 240 IU,
- Witamina E – 95 mg,
- Witamina C – 50 mg,
- Cynk (chelat cynkowy wodzianu glicyny, tlenek cynku) – 13 mg,
- Miedź (siarczan miedzi, pięciowodny) – 2 mg,
- Mangan (siarczan manganu, jednowodny) – 0,5 mg,
- Jod (jodan wapnia, bezwodny) – 0,4 mg,
- Tauryna – 500 mg,
- DL-metionina – 2400 mg.