PRZEKĄSKA BOGATA W OWADY I INDYKA, Z JABŁKAMI.
Hypoalergiczne, funkcjonalne, chrupiące przysmaki, będące uzupełnieniem codziennej diety, bazujące na białku owadów.
Charakteryzują się doskonałą smakowitością oraz bardzo niskim ryzykiem alergii
- białko z owadów - doskonała przyswajalność i niskie ryzyko alergii
- wzbogacone o składniki funkcjonalne takie jak: koper włoski, maliny, jabłka, tymianek, mięta, probiotyki
- zdrowa i smaczna przekąska
- wysoka zawartość kwasów tłuszczowych pozytywnie wpływa na kondycję skóry i sierści
- obniżony ślad węglowy
- opakowanie nadające się do recyklingu
SKŁAD: białko z owadów (26%), groch, białko z indyka (14%), skrobia ziemniaczana, olej kokosowy, suszona pulpa jabłkowa (5%), siemię lniane (4%), hydrolizowana wątroba z kurczaka, suszone algi (1%, Schizochytrium limacinum), olej rzepakowy.
SKŁADNIKI ANALITYCZNE: białko surowe 26,0%, tłuszcz surowy 13,0%, wilgotność 10,0%, popiół surowy 6,5%, włókno surowe 3,0%, wapń 1,0%, fosfor 0,6%, sód 0,2%, kwasy tłuszczowe omega 3 1,3%, kwasy tłuszczowe omega 6 0,5%, EPA (20:5 n-3) 0,1%, DHA (22:6 n-3) 0,25%, ALA (18:3 n-3) 0,85%.
Zawiera przeciwutleniacze zatwierdzone w UE: ekstrakty tokoferolu z olejów roślinnych (1b306(i)), palmitynian askorbylu (1b304) i ekstrakty z rozmarynu.