Opis
Pakowane po 10 szt
Mięso i podroby z kurczaka dostarczają wartościowych składników mineralnych - cynku i selenu, które odgrywają istotną rolę we wzmacnianiu odporności organizmu oraz regulują funkcje skóry. Skład kwasów tłuszczowych w produktach pochodzących z kurczaka jest bardzo korzystny i jako jeden z nielicznych zawiera dużą ilość kwasów tłuszczowych n-6, które wpływają na kondycję skóry i poprawiają wygląd sierści. Dodatek makaronu dostarcza witamin B1, B6 oraz PP, które wspomagają trawienie.
Skład:
kurczak 26% (pierś z kurczaka, serca z kurczaka, wątroba z kurczaka), wołowina (nerki wołowe, serca wołowe), makaron 4%, substancje mineralne, łupiny i nasiona psyllium.
kurczak 26% (pierś z kurczaka, serca z kurczaka, wątroba z kurczaka), wołowina (nerki wołowe, serca wołowe), makaron 4%, substancje mineralne, łupiny i nasiona psyllium.
Składniki analityczne:
białko – 12%, oleje i tłuszcze surowe – 3%, popiół surowy – 1,5%, włókno surowe – 0,3%, wilgotność – 80%.
białko – 12%, oleje i tłuszcze surowe – 3%, popiół surowy – 1,5%, włókno surowe – 0,3%, wilgotność – 80%.
Dodatki:
Witamina D3 – 240 IU, E6/Cynk – 13 mg, E4/Miedź – 2 mg, E5/Mangan – 0,5 mg, E2/Jod – 0,4 mg; dodatki technologiczne/kg: E499/Guma kasja – 95 mg.
Witamina D3 – 240 IU, E6/Cynk – 13 mg, E4/Miedź – 2 mg, E5/Mangan – 0,5 mg, E2/Jod – 0,4 mg; dodatki technologiczne/kg: E499/Guma kasja – 95 mg.